Mijn aanbod voor jou

Herken je dit?

Heb je een overvol hoofd en een zeer lijf? Voel je dat je hoofd maar blijft malen en je deze niet meer “uit” kunt zetten?

Voel je je moe en uitgeblust?  Merk je dat je nergens zin meer in hebt en alle inspanning teveel is?

Ben je jezelf kwijt en pas je je voortdurend aan? Probeer je aan de wensen van iedereen te voldoen en ga je daarin aan jezelf voorbij?

Zou je dit graag willen?

Ook jij kunt leren je lijf te verstaan en te leven vanuit jouw innerlijke natuur (YIN), jouw unieke zijn. Want aan de buitenkant lijkt het nu wel of jij alles aankunt maar eigenlijk voelt dit voor jou helemaal niet zo. Je wilt je blij en fit voelen en weer plezier hebben in alles wat je doet. Je weet dat je zo niet door kan gaan. En nu de stap voor jezelf moet gaan maken.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven

Dit ga je ervaren en beleven

Als masseur, yogadocent en coach help ik jou weer ruimte te vinden in je hoofd, hart en lijf. Ik leer je in verbinding te komen en te voelen van binnenuit, vanuit jouw innerlijke natuur, YIN. Want jouw binnenkant weet precies wat goed en mooi voor jou is en is in staat zichzelf te herstellen. YIN gaat over jou, wat er bij jou van binnen leeft. De weg weer terug vinden naar jezelf en van daaruit jouw pad kiezen om te leven vanuit wie jij werkelijk bent en ook mag zijn. Een (Y)investering in jezelf.

Waarom bij Dewali?

Mijn kracht zit in de combinatie van de verschillende methodieken in één sessie. Het letterlijk aanraken van lichaam, ziel en geest door de krachtige vorm van YIN massage, YIN yoga en YIN coaching als investering in jezelf.

Het is mijn passie om jou weer lekker in je lijf te laten landen door te voelen en te verbinden zodat jij weer balans hebt in je leven. kunt leven vanuit YIN kracht. En jezelf durft te zijn. Leven vanuit wie jij werkelijk bent en mag zijn”

Durf voor jezelf te kiezen, durf je koers te wijzigen

YIN massage

(Aan)raken en verbinden van hoofd, hart en lijf. Massage zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Spieren en weefsels ontspannen waardoor pijn kan verminderen en blokkades worden losgemaakt. Massage vermindert angst en depressie en de hoeveelheid Cortisol (stresshormoon) in je bloed neemt af. Hierdoor kun je meer ontspannen. Ik combineer verschillende massagetechnieken zoals hoofdreflex-, voetreflex-, ontspannings-, meridianen- en Chinese massage. Naast Reiki zet ik ook veelvuldig de werking van de etherische oliën in om jou in het proces te ondersteunen.

YIN yoga

Persoonlijk en helemaal op maat voor jou. Yoga geeft ruimte, en laat energie weer stromen. De reis naar binnen vertelt jou over de gedachten, blokkades en processen. Met persoonlijke Yin yoga leer ik jou hoe je je hoofd, hart en lijf weer kunt verbinden. Luisteren naar wat jouw lijf te vertellen heeft, verzachten en te voelen wat er aanwezig is in jou. Accepteren en omarmen dát wat is en loslaten wat mag op dat moment. Yin yoga brengt innerlijke stilte zodat jij je lijf kunt verstaan.

YIN coaching

Geeft jou weer inzicht in je gedrag, gedachten, emoties en situaties waarin je nu vastloopt. Zodat jij hier mee leert om te gaan. Dit geeft rust waardoor je meer in balans bent en ook kunt blijven.

Ervaringen van mijn klanten

“Vooral ook een weg om dingen los te laten”

De beleving van Anke:

Al meerdere keren een Access Bars behandeling gehad van Tanja. Ze combineert dit in mijn geval af en toe met Yin Yoga en Reiki. Ze voelt heel goed aan waar behoefte aan is en zorgt zo voor een diepe ontspanning en vooral ook een weg om dingen los te laten. Ontzettend fijne en mooie behandeling die ik iedereen kan aanraden!

“De bewegingen voelen fijn en vertrouwd”

De beleving van Maaike:

Ik kom nu regelmatig bij Tanja en ik wil niet meer anders! Tanja luistert naar je verhaal, en komt met suggesties en in samenspraak kiezen we waar ik behoefte aan heb. Tijdens de massage voel je de rust van Tanja, waardoor ik zelf ook helemaal rustig word. De bewegingen voelen fijn en vertrouwd aan, waar Tanja heen gaat, gaat haar hand met haar mee, zodat ik weet waar ze is, waardoor ik mij echt heel veilig voel. We sluiten de ene keer af met een yin yoga houding, de andere keer moet ik echt weer even landen, Tanja geeft mij daar ook de ruimte voor. Met een glaasje water aan het einde, kom ik weer tot mezelf.

Een punt zetten, maakt ruimte voor een nieuw begin

Persoonlijk traject "Jouw lijf, jouw thuis"

Een uniek traject helemaal op maat voor jou

Het persoonlijk traject: “Jouw lijf, jouw thuis”, is helemaal op maat gemaakt voor jou als jij jezelf een beetje bent kwijt geraakt. En de verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam zoek is. Je wilt met jezelf aan de slag maar weet niet zo goed hoe je dit aan zou pakken. Samen gaan we aan de slag, waarin jij steeds aangeeft wat op dat moment nodig is. Het is jouw persoonlijke pad, en ik loop een stukje met je mee. Samen op zoek naar het antwoord door het inzetten van:

YIN massage: (Aan)raken en verbinden van hoofd, hart en lijf. Massage zorgt ervoor dat afvalstoffen worden afgevoerd. Spieren en weefsels ontspannen waardoor pijn kan verminderen en blokkades worden losgemaakt. Massage vermindert angst en depressie en de hoeveelheid Cortisol (stresshormoon) in je bloed neemt af. Hierdoor kun je meer ontspannen. Ik combineer verschillende massagetechnieken zoals hoofdreflex-, voetreflex-, ontspannings-, meridianen- en Chinese massage. Naast Reiki zet ik ook veelvuldig de werking van de etherische oliën in om jou in het proces te ondersteunen.

YIN yoga: Persoonlijk en helemaal op maat voor jou. Yoga geeft ruimte, en laat energie weer stromen. De reis naar binnen vertelt jou over de gedachten, blokkades en processen. Met persoonlijke Yin yoga leer ik jou hoe je je hoofd, hart en lijf weer kunt verbinden. Luisteren naar wat jouw lijf te vertellen heeft, verzachten en te voelen wat er aanwezig is in jou. Accepteren en omarmen dát wat is en loslaten wat mag op dat moment. Yin yoga brengt innerlijke stilte zodat jij je lijf kunt verstaan.

YIN coaching: Geeft jou weer inzicht in je gedrag, gedachten, emoties en situaties waarin je nu vastloopt. Zodat jij hier mee leert om te gaan. Dit geeft rust waardoor je meer in balans bent en ook kunt blijven.

 

Na dit traject heb jij rust in je hoofd en ruimte in je hart en lijf. Je bent in staat verbinding maken met jouw binnenkant en hiernaar te luisteren. Je hebt inzicht gekregen in je gedrag, gedachten en emoties en weet hoe je hier mee om moet gaan om jouw balans te behouden. Je zit weer lekker in je vel. Jouw lijf is jouw thuis vanuit YIN kracht. Leven vanuit wie jij werkelijk bent en mag zijn.

In 3 maanden Jouw lijf als jouw thuis

De investering in jezelf: € 597,-*

Dit pakket is helemaal passend voor jou. Samen kijken we wat er op dat moment nodig is: een luisterend gesprek en/of voelen en verbinden. Heb jij klachten als: overbelast, overspannen of burn-out, dan is dit pakket zeker voor jou.

In dit pakket zitten 6 YIN sessies van 90 minuten, elke 2 weken.

Vooraf aan de sessies ontvang je per mail een diagnostiek vragenlijst om je inzicht te geven hoe het met je gaat. De uitkomst bespreken we in de eerste sessie.

Tijdens de eerste sessie zal ik je ook vragen wat ik voor je kan betekenen. Jouw behoefte bepaald wat er op dat moment nodig is. Dit kan YIN coaching zijn, YIN massage, YIN yoga of een combinatie.

Tijdens de sessies zal ik Etherische oliën inzetten als extra ondersteuning voor jou.

Je ontvangt na elke sessie direct tips, oefeningen/houdingen of opdrachten waar je mee aan de slag kunt zoals bijv. een stressdagboek of een dagplanning. De opdrachten bespreken we in de eerstvolgende sessie met elkaar.

Tussentijds hebben we 3x een online coaching consult van 20 minuten om te bespreken hoe het met je gaat en voor het stellen van vragen. Je ontvangt dan ook direct tips, handvatten en oefeningen/opdrachten om weer mee verder te kunnen.

Je mag mij tussentijds altijd mailen of appen als je vragen hebt. Ik zal hier op werkdagen antwoord op geven.

Elke week ontvang je een mail met waardevolle tips, houdingen, oefeningen, checklist en weetjes.

BONUS 1: Je ontvangt per mail een video met ademhalingsoefening t.w.v. €10,-

BONUS 2: Je ontvangt per mail een meditatie t.w.v. €10,-

BONUS 3: Etherische olie Relax pakketje t.w.v. €10,-

*in overleg mogelijk om in twee termijnen te betalen

Losse sessies

Wil je liever eerst een losse sessie boeken? dat kan natuurlijk ook.

Je kunt kiezen voor 60 minuten €65,- of 90 minuten €85 om te ervaren of mijn werkwijze bij jou past.

Uit ervaring weet ik dat bij stress, overbelasting en oververmoeidheid meerdere sessies nodig zijn.

Als jij na de eerste sessie ervoor kiest om door te gaan, dan verrekenen we de sessie met je investering in het traject.

YIN yoga groepslessen

Losse groepsles €15,-

Op dit moment zijn er nog geen groepslessen.

Voel je welkom voor een Persoonlijke YIN yoga les.

Gratis (Y)inzichtsessie

Heb jij als vrouw het gevoel dat je beter in je vel zou kunnen zitten? Heb je handvatten nodig hoe je dit voor jezelf zou kunnen doen? Ik kan je helpen en geef jou in een gesprek van 30 minuten direct 3 super tips die jij direct kunt toepassen.

Ervaringen van mijn klanten

“Een afspraak zorgt ervoor dat je weer thuiskomt in je eigen lichaam en geest”

De ervaring van Ellen:

Een afspraak bij Tanja zorgt ervoor dat je weer thuiskomt in je eigen lichaam en geest. Doordat ze de ervaring heeft met meerdere vormen (denk aan Voetmassage, Reiki ) past zij dit toe wat resulteert in een mooi moment voor jezelf. Ik kijk alweer uit naar een volgende afspraak!

 

“Yin yoga maakt je lijf soepel en sterk, maar heeft daarnaast ook een meditatief en rustgevend effect”

De beleving/ervaring van Denise:

Na de bevalling van onze jongste dochter, nu twee jaar geleden, bleef ik last houden van krampachtige spieren in mijn bekken en rug. Ik kon daardoor ook niet lang op mijn benen staan. Fysiotherapie heeft de klachten iets verminderd, maar sinds ik bij Tanja yin yoga lessen volg merk ik pas echt verschil! Na de eerste proefles ervaarde ik meteen een enorme verlichting van mijn klachten. Wat een verademing! Sindsdien ga ik iedere week naar Tanja om te yinnen. Yin yoga maakt je lijf soepel en sterk, maar heeft daarnaast ook een meditatief en rustgevend effect. Een waar kadootje voor jezelf.

 

“Het voelt het iedere keer als een cadeautje”

De ervaring van Karin:

Een jaar geleden ben ik tijdens een burn-out bij Dewali terecht gekomen voor een ontspanningsmassage. Even een moment voor mezelf en alle spanning en spierknopen weg laten masseren in nek en rug en daarna afsluiten met een heerlijke voetreflexmassage. Mede door de vriendelijke en warme persoonlijkheid van Tanja voelt het iedere keer als een cadeautje.

 

“De nieuwe energie ging weer stromen en bij het navoelen kwam er weer tinteling in mijn zijn”

De beleving van Annet:

Ik laat het aan Tanja over wat mijn lijf nodig heeft, haar handen gaan rustig over mijn lichaam. Tanja begint de massage bij mijn nek en schouders deze voelen stram aan. Niet zo verwonderlijk de laatste tijd heb ik innerlijke zorgen op mijn schouders. Een pad wat ik met ondersteuning van Tanja en Massage & Yin  langzaam beloop en door loslaten nu mooie dingen laat zien. Toch is er nog een klein stukje harte pijn, die plek op de achterzijde van mijn rug. Na een heerlijke rustgevende massage en Reiki sluiten we af met de Yin houding Caterpillar pose. De nieuwe energie ging weer stromen en bij het navoelen kwam er weer tinteling in mijn zijn.

Voel je welkom, ik ontmoet je graag.

Heb jij na het lezen het gevoel dat je beter in je vel zou kunnen zitten? Heb je handvatten nodig hoe je dit voor jezelf zou kunnen doen? Ik nodig je uit om een afspraak te maken. Ik neem dan even telefonisch contact met je op. Dan je je ook direct vragen stellen.

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?