Dit is mijn cadeau aan jou

Gratis (Y)inzichtsessie

Heb jij als vrouw het gevoel dat je beter in je vel zou kunnen zitten? Heb je handvatten nodig hoe je dit voor jezelf zou kunnen doen? Ik kan je helpen en geef jou in een gesprek van 30 minuten 3 super tips die jij direct kunt toepassen. Ik geef (Y)inzichtsessies twee per maand weg ter waarde van €67,-

Via de knop “aanmelden” kom je op mijn contactpagina. Hier kun je je gegevens invullen en bij onderwerp “gratis (Y)inzichtsessie” vermelden.

Gratis 3 video's met oefeningen

Ontspannen en opladen  

Door deze 3 Gratis video’s met oefeningen.
 
Je zou wel eens vaker uit de steeds ronddraaiende cirkel willen stappen, maar het lukt je niet. Je snakt naar wat meer tijd voor jezelf waarin je kunt ontspannen en opladen. Even aandacht voor jezelf en voor je lijf.
 
Jouw lijf weer op “aan” zetten met deze 3 video’s:
• oefeningen voor nek en schouders
• Zelf hoofdpijn massage toepassen
• YIN yoga houding “Caterpillar Pose”
 
In deze korte video’s help ik jou even een moment vrij te maken voor jezelf door uit je hoofd in je lijf te zijn.  Het resultaat is dat je nek en schouders weer ontspannen zijn en je hoofdpijn is weg. Door de aandacht voor je ademhaling kom je uit je hoofd, in je lijf. Ontspannen en opladen op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.
 
Na jouw aanvraag ontvang je elke dag een video. Daar heb je onbeperkt toegang toe. Want herhaling maakt het alleen maar krachtiger. Ook ontvang je elke week gratis tips en inspiratie. Je zit nergens aan vast. Het is mijn cadeau aan jou als ondersteuning in deze bijzondere tijd, of als je gewoon in alle drukte behoefte hebt aan een moment van rust en ontspanning.

Blog

Ik schrijf regelmatig blogs. Ze staan vol praktische weetjes, tips en inspiratie die je direct kunt toepassen.

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?