“Het is mijn missie om jou te leren je lijf te verstaan en te leven vanuit jouw innerlijke natuur (YIN), jouw unieke zijn”

Persoonlijk traject “Jouw lijf, jouw thuis”

YIN –  Your Inner Nature – Jouw Innerlijke Natuur

Ook jij kunt leren je lijf te verstaan en te leven vanuit jouw innerlijke natuur (YIN), jouw unieke zijn. Want aan de buitenkant lijkt het nu wel of jij alles aankunt maar eigenlijk voelt dit voor jou helemaal niet zo. Je wilt je blij en fit voelen en weer plezier hebben in alles wat je doet. Je weet dat je zo niet door kan gaan. En nu de stap voor jezelf moet gaan maken.

Als Massagetherapeut, YIN yoga docent, YIN therapeut i.o. en BRTT & TRB coach help ik jou weer ruimte te vinden in je hoofd, hart en lijf. Ik leer je in verbinding te komen en te voelen van binnenuit, vanuit jouw innerlijke natuur, YIN. Want jouw binnenkant weet precies wat goed en mooi voor jou is en is in staat zichzelf te herstellen. YIN gaat over jou, wat er bij jou van binnen leeft. De weg weer terug vinden naar jezelf en van daaruit jouw pad kiezen om te leven vanuit wie jij werkelijk bent en ook mag zijn. Een (Y)investering in jezelf.

Mijn kracht zit in de combinatie van de verschillende methodieken in één sessie. Het letterlijk aanraken van lichaam, ziel en geest door de krachtige vorm van YIN yoga, YIN therapie, YIN coaching, Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork als investering in jezelf.

Een uniek 4 maanden traject helemaal op maat voor jou

Het persoonlijk traject: “Jouw lijf, jouw thuis”, is helemaal op maat gemaakt voor jou als jij jezelf een beetje bent kwijt geraakt. En de verbinding tussen je hoofd, hart en lichaam zoek is. Je wilt met jezelf aan de slag maar weet niet zo goed hoe je dit aan zou pakken. Samen gaan we aan de slag, waarin jij steeds aangeeft wat op dat moment nodig is. Het is jouw persoonlijke pad, en ik loop een stukje met je mee. Samen op zoek naar het antwoord door het inzetten van:

YIN therapie: yang elementen binnen de “yin yoga” maken dat er een vorm ontstaat die we Yin therapie hebben genoemd. Deze vorm binnen de Yin Yoga richt zich vooral op het invullen en neerzetten van de individuele sessies. In deze 1 op 1 sessies gaat het echt om jou, verdieping in wat in jou speelt. Soms heb je even extra steun nodig om verder te komen. Door weer te leren voelen en verbinden jouw binnenkant ontstaat er rust en ruimte in jou. De diepere lagen onderzoeken en kijken naar aangeleerde patronen en gewoonten. Binnen de YIN therapie gebruik ik technieken zoals Functionele osteopathie, Cranio-Sacraal en Shiatsu. Onderdeel van de YIN therapie kan ook zijn: YIN massage met inzet als voetreflex-, ontspannings-, meridianen-, tuina massage, reiki en aromatherapie. Dit zorgt ervoor dat de diepere lagen in jou worden aangeraakt.

YIN yoga: persoonlijk en helemaal op maat voor jou. Yoga geeft ruimte, en laat energie weer stromen. De reis naar binnen vertelt jou over de gedachten, blokkades en processen. Met persoonlijke Yin yoga leer ik jou hoe je je hoofd, hart en lijf weer kunt verbinden. Luisteren naar wat jouw lijf te vertellen heeft, verzachten en te voelen wat er aanwezig is in jou. Accepteren en omarmen dát wat is en loslaten wat mag op dat moment. Yin yoga brengt innerlijke stilte zodat jij je lijf kunt verstaan.

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release & Breathwork: BRTT & TRB is een prachtige therapie om in te zetten bij oververmoeidheid, stress, Burn-out, spanningen in je lichaam, angst en paniek, boosheid en frustratie, kort lontje, gejaagd gevoel, concentratieproblemen, onrust in je hoofd en lichaam, onverklaarbare pijnen in je lichaam, schommelende emoties, jezelf kwijt zijn. Jouw lijf gaat steeds harder schreeuwen als de spanningen zich opstapelen totdat ze zegt: STOP, het is genoeg. Jouw zenuwstelsel trekt de stekker eruit. Ken je die uitspraak: “en toen ging bij mij het licht uit”. Laat dit niet zover komen voor jezelf. Luister naar je lijf en geef haar wat rust, aandacht en hulp. BRTT & TRB zijn technieken om die spanningen uit jouw lijf te halen, te ontladen. En om weer energie terug te krijgen in je lijf. Opruimen zodat jij in de toekomst niet meer uit balans raakt en jouw emmer niet meer overloopt.

YIN coaching: geeft jou weer inzicht in je gedrag, gedachten, emoties en situaties waarin je nu vastloopt. Zodat jij hier mee leert om te gaan. Dit geeft rust waardoor je meer in balans bent en ook kunt blijven.

Na dit traject:

heb jij rust in je hoofd en ruimte in je hart en lijf

ben je in staat verbinding te maken met jouw binnenkant

weet je hier naar te luisterenen

heb je inzicht gekregen in je gedrag, gedachten en emoties

weet jij hoe je hier mee om mag gaan om in balans te blijven

zit jij weer lekker in je vel.

Jouw lijf is jouw thuis vanuit YIN kracht. Leven vanuit wie jij werkelijk bent en mag zijn.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven

Hoe ziet het 4 maanden traject eruit:

Dit traject is helemaal passend voor jou. Samen kijken we wat er op dat moment nodig is: een luisterend gesprek en/of voelen en verbinden. Heb jij klachten als: overbelast, overspannen of burn-out, dan is dit pakket zeker voor jou.

In dit traject zitten 6 YIN sessies, waarvan 2x 120 minuten en 4x 90 minuten (of eventueel anders ingevuld, passend bij jouw situatie), verdeeld over 4 maanden.

Vooraf aan de sessies ontvang je per mail een levensloopformulier. Deze informatie is voor mij belangrijk om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. In de eerste sessie nemen we het formulier samen door.

Tijdens de eerste sessie zal ik je ook vragen wat ik voor je kan betekenen. Jouw behoefte bepaalt wat er op dat moment nodig is. Dit kan YIN coaching zijn, YIN yoga, YIN therapie of een combinatie.

Naast de sessies in de praktijk, hebben we 5x een online coaching sessie.

Je ontvangt na elke sessie direct tips, oefeningen/houdingen of opdrachten waar je mee aan de slag kunt zoals bijv. een stressdagboek of een dagplanning. De opdrachten bespreken we in de eerstvolgende sessie met elkaar.

Je mag mij tussentijds altijd mailen of appen als je vragen hebt. Ik zal hier in principe op werkdagen antwoord op geven tenzij jij direct ondersteuning nodig hebt. Dan neem ik eerder contact met jou op.

Je ontvangt tussendoor waardevolle tips, houdingen en oefeningen op maat.

BONUS 1: Je ontvangt per mail een video met ademhalingsoefening t.w.v. €10,-

BONUS 2: Je ontvangt per mail een meditatie t.w.v. €10,-

 

Omdat jij het waard bent te zijn wie jij van binnenuit bent. En jouw lijf weer te voelen als jouw thuis, investeer jij met dit traject in jezelf.

Dit kan op verschillende manieren:

Je kunt in twee termijnen van €427,50,- betalen

Je betaalt ineens en ontvangt direct €60,- korting! Jouw investering bedraagt dan €795,-

Tip: Vraag aan je werkgever of een vergoeding/bijdrage mogelijk is vanuit het vitaliteitsbudget!

Durf voor jezelf te kiezen, durf je koers te wijzigen

Ervaringen van mijn klanten

“Ik ben nu weer in staat om te voelen en verbinding te maken met mijzelf”

De beleving van een mooie dappere vrouw. Ze was de verbinding met haar innerlijke zelf kwijtgeraakt door alleen maar te zorgen, te pleasen en draaide voortdurend rond in een cirkel waar zij niet uit kon stappen. Samen hebben we de cirkel doorbroken en heeft zij de stappen gezet die voor haar nodig zijn:

JOUW LIJF, JOUW THUIS zo heet het traject dat ik bij Tanja heb gevolgd. En wat ben ik blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Een ander pleasen, voortdurend moe, overprikkeld zijn, eetbuien hebben, huilbuien hebben, ja zeggen tegen een ander terwijl ik eigenlijk nee bedoelde, neerslachtig, slechte concentratie. En zo kan ik dit lijstje nog veel langer maken….

Ik was mezelf kwijt. Wie ben ik? Wat raakt mij? Waar word ik blij van? Wanneer kom ik eens aan mijzelf toe? Waarom lukt het mij niet om voor mijzelf te zorgen? Hoe zorg ik dan voor mezelf?

Tijdens het traject dat bestond uit een vragenlijst, yin yoga, ondersteuning met aromatherapie, yin massage & yin coaching, coachcalls, opdrachten en tips heb ik de weg terug naar mezelf stap voor stap weer gevonden. Een traject waarin mijn hulpvraag centraal stond en Tanja haar aanbod op afstemde. Dat wat ik op dat moment nodig had, bood zij mij aan. Een traject op maat!

Ik ben nu weer in staat te voelen en verbinding te maken met mijzelf. Wat was dat een lange tijd geleden zeg. Zo fijn om thuis te komen bij mezelf! Dank je wel Tanja, dat jij samen met mij mee wilde wandelen op mijn pad en mij ondersteunde bij de hobbels en kuilen die ik tegenkwam.

“Wie in het leven de heuvels wil ontmoeten, zal eerst de dalen moeten leren kennen”

 

 

 

4F478505-D6FE-45B1-888E-6920F74B284B_1_201_a-min

“Tijdens de sessie helpt Tanja je lijf te voelen, ja het is pijn maar waar komt die vandaan wat voel je….. Ja hoor weer die vraag… Diep weggestopte emoties van het afgelopen jaar en de oude patronen en trauma’s kwamen eindelijk in golven boven”

De beleving van een krachtige vrouw die altijd maar doorging en haarzelf kon wegcijferen. Verlies, verdriet, trauma’s en een lijf wat schreeuwde om aandacht. Wat is er ontzettend veel in beweging gebracht bij deze dappere vrouw. Deze beweging in haar is pas het begin van een lang vernieuwend pad welke zij stap voor stap maakt, hoe klein ook, met haar spreuk als houvast.

Van onrust naar meer rust

Omdat ik mij inschreef voor de inspiratie en tips van Dewali maakte ik kennis met Tanja. En tot mijn verrassing won ik een yin massage bij haar. Wat een heerlijkheid, Tanja voelde goed aan wat ik eigenlijk nodig had, rust in mijn lijf en mijn hoofd. En daarbij gebruikt ze ook nog eens de fijne producten van Young Living waar ik zelf al een fan van was.

Het afgelopen jaar was voor mij traumatisch, een man die na een lange en angstige periode in het ziekenhuis een Covid survivor. Echter nog lang niet de leuke en sterke vent waar ik verliefd op was geworden, moeizaam en pijnlijk te zien dat hij nu zeer beperkt is. Mijn ouders die kort na elkaar kwamen te overlijden,  mijn vriendin en nog een aantal anderen in familiekring. Totaal acht personen in familie en vriendenkring gaat je niet in de koude kleren zitten. En ik was maar door blijven denderen, hup schouders eronder en gaan. Tot mijn lijf strak stond van de emoties en daardoor ook veel pijn.

Ik besloot samen met Tanja  te starten met traject Jouw Lijf, Jouw Thuis. Een heel bedrag dat wel, maar mijn werkgever vond dat ik beter voor mijzelf moest leren zorgen en betaalde de helft.

Tijdens de sessie helpt Tanja je lijf te voelen, ja het is pijn maar waar komt die vandaan wat voel je….. Ja hoor weer die vraag… Diep weggestopte emoties van het afgelopen jaar en de oude patronen en trauma’s kwamen eindelijk in golven boven. En ik kon eindelijk echt huilen tot snikken aan toe. Wat een ruimte geeft dat… Opgevoed met altijd eerst een ander dan pas jij zelf. Kiezen voor jezelf is een vorm van egoïsme. Altijd jezelf wegcijferen en dat maak je jezelf zo eigen dat je denkt dat het bij jouw persoonlijkheid hoort, een karaktereigenschap door altijd maar voor een ander te zorgen.

Ondanks alles kan ik toch terugzien op een fijne jeugd vol warmte en liefde ook dat hoorde bij het voelen en thuiskomen in mijn lijf.  Mezelf nu kan toestaan dat ik de tijd mag nemen om te rouwen om alles van het afgelopen jaar. Maar ook de ruimte heb gekregen om nieuwe dingen aan te gaan die IK zelf graag wil en waar ik blij van wordt.

“Ik ben er nog niet  maar het begin is er en zoals ik op de dagkalender las, je hoeft geen 200 kilo in 1 keer te tillen, maar met 200 x 1 kilo kom je er ook”

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?