Dankbaar voor elke unieke beleving

“De storm in mij is gaan liggen. Het water in mijn lichaam is van vloed in eb overgegaan”

De beleving van Anita:

Het is voor mij een uitdaging om mijn beleving van een YIN massage op te schrijven. Ik heb ervoor gekozen om het als volgt naar jou te sturen:

Bij binnenkomst voel ik mij onrustig/opgejaagd. Veel te veel prikkels binnengekomen. Storm en woest water in mijn lichaam en hoofd. Liggend op de massagetafel voel ik mijn lichaam, al mijn ledematen. Met de aanraking van Tanja haar handen voel ik direct warmte/energie stromen. Ik geniet van de geur van de oliën.

Tijdens de sessie voel ik mij gewichtloos en voel ik warmte. De massagetafel voel ik niet meer. De storm in mij is gaan liggen. Het water in mijn lichaam is van vloed in eb overgegaan.

Na de sessie voelt mijn hoofd verdoofd. Rust in mijn hoofd en lichaam. Zo heerlijk in evenwicht/balans. De dagen daarna blijvend in evenwicht en balans. Ik kan helder denken en keuzes maken. Fijn om mijn lichaam zo te voelen.

“De persoonlijke aandacht die Tanja geeft voelt erg fijn waardoor ze de vinger op de zere plek kan leggen”

De beleving van Jancko:

Afgelopen week een zeer bijzondere YIN massage mogen beleven. De persoonlijke aandacht die Tanja geeft voelt erg fijn waardoor ze de vinger op de zere plek kan leggen.

“Sindsdien maak ik elke 7 á 8 weken een afspraak bij Tanja voor een nek/schouder/rug massage en heb ik nooit meer een dry-needling behandeling nodig gehad”

De beleving van Karin:

Al meer dan 10 jaar had ik flinke nek- en schouderklachten, waardoor ik veel last had van pijn die uitstraalde naar mijn achterhoofd, schouders en armen. De laatste jaren liet ik d.m.v. dry-needling alle knopen uit mijn schouders halen, waarna ik weer een tijdje pijnvrij was.

Na een lange autorit tijdens de zomervakantie 3 jaar geleden zat mijn nek helemaal vast en zocht ik naar oplossingen op internet. Toevallig stuitte ik op een artikel over trigger-points op de Facebookpagina van Dewali. Vanaf mijn vakantieadres maakte ik direct een afspraak voor na thuiskomst.

Sindsdien maak ik elke 7 á 8 weken een afspraak bij Tanja voor een nek/schouder/rug massage en heb ik nooit meer een dry-needling behandeling nodig gehad. Ik combineer mijn rug massage vaak met een voetreflex-massage. Het voelt iedere keer weer als een cadeautje, de totale ontspanning en stille aandacht van Tanja. Ik raad het iedereen aan die door spanningen, stress of een verkeerde houding last heeft van nek en/of schouders.

“Toch lukt het Tanja om mijn gedachtes helemaal op 0 te zetten! Bizar fijne ervaring!”

De beleving van Melissa:

Ik ben nu al een paar keer bij Tanja geweest. Wat een verademing!! Ik heb een behoorlijk druk leven en met mijn eigen bedrijf runnen is het soms best stressvol. Daarnaast staan mijn gedachtes nooit stil, het is altijd druk in mijn hoofd en daardoor vindt ik het ook lastig om me te ontspannen. Toch lukt het Tanja om mijn gedachtes helemaal op 0 te zetten! Bizar fijne ervaring! Tanja neemt de tijd en geeft je een veilig en vertrouwd gevoel. Ik raad Dewali zeker aan!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stel hier je vraag. Soms zit je ergens mee en kan ik je snel helpen. Vind je het fijn om even te bellen, dat kan altijd. Je mag het mij laten weten door hier je gegevens in te vullen. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

  Contact opnemen

  Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

  Wordt verstuurd

  ©2024 YIN bij Dewali

  Algemene Voorwaarden

  Login met je gegevens

  Je gegevens vergeten?