Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork - opruimen en ontladen

Herken je dit?

Heb je een overvol hoofd en een zeer lijf? Voel je dat je hoofd maar blijft malen en je deze niet meer “uit” kunt zetten?

Voel je je moe en uitgeblust?  Merk je dat je nergens zin meer in hebt en alle inspanning teveel is?

Ben je jezelf kwijt en pas je je voortdurend aan? Probeer je aan de wensen van iedereen te voldoen en ga je daarin aan jezelf voorbij?

foto massage & yin

Zou je dit graag willen?

Ook jij kunt leren je lijf te verstaan en te leven vanuit jouw innerlijke natuur (YIN), jouw unieke zijn. Want aan de buitenkant lijkt het nu wel of jij alles aankunt maar eigenlijk voelt dit voor jou helemaal niet zo. Je wilt je blij en fit voelen en weer plezier hebben in alles wat je doet. Je weet dat je zo niet door kan gaan. En nu de stap voor jezelf moet gaan maken.

Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release & Breathwork: BRTT & TRB is een prachtige therapie om in te zetten bij oververmoeidheid, stress, Burn-out, spanningen in je lichaam, angst en paniek, boosheid en frustratie, kort lontje, gejaagd gevoel, concentratieproblemen, onrust in je hoofd en lichaam, onverklaarbare pijnen in je lichaam, schommelende emoties, jezelf kwijt zijn. Jouw lijf gaat steeds harder schreeuwen als de spanningen zich opstapelen totdat ze zegt: STOP, het is genoeg. Jouw zenuwstelsel trekt de stekker eruit. Ken je die uitspraak: “en toen ging bij mij het licht uit”. Laat dit niet zover komen voor jezelf. Luister naar je lijf en geef haar wat rust, aandacht en hulp. BRTT & TRB zijn technieken om die spanningen uit jouw lijf te halen, te ontladen. En om weer energie terug te krijgen in je lijf. Opruimen zodat jij in de toekomst niet meer uit balans raakt en jouw emmer niet meer overloopt.

 

Elke BRTT & TRB sessie wordt volledig afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Hoeveel sessies er nodig zijn is afhankelijk van jouw situatie. Soms volstaat één sessie ruim 120 minuten. Het kan ook zijn dat jouw klachten al langere tijd bestaan waardoor er meersere sessies nodig zijn. Samen bespreken we wat nodig is en wat past bij jou.

Jouw (Y)investering is:

120 minuten €135,-

Wil je dit ervaren, dan kun je een mail sturen: info@dewali.nl

Je ontvangt dan een levensloopformulier. Omdat er sprake is van contra-indicaties beoordeel ik op basis van het ingevulde formulier of deze sessie geschikt is voor jou. Ik zal na het ontvangen van het formulier telefonisch contact met jou opnemen.

Opruimen zodat jij in de toekomst niet meer uit balans raakt

Dit ga je ervaren en beleven

Als masseur, yogadocent en coach help ik jou weer ruimte te vinden in je hoofd, hart en lijf. Ik leer je in verbinding te komen en te voelen van binnenuit, vanuit jouw innerlijke natuur, YIN. Want jouw binnenkant weet precies wat goed en mooi voor jou is en is in staat zichzelf te herstellen. YIN gaat over jou, wat er bij jou van binnen leeft. De weg weer terug vinden naar jezelf en van daaruit jouw pad kiezen om te leven vanuit wie jij werkelijk bent en ook mag zijn. Een (Y)investering in jezelf.

Waarom bij Dewali?

Mijn kracht zit in de combinatie van de verschillende methodieken in één sessie. Het letterlijk aanraken van lichaam, ziel en geest door de krachtige vorm van YIN yoga, YIN therapie, YIN coaching, Body Remembers Trauma Therapy & Trauma Release Breathwork als investering in jezelf.

Het is mijn passie om jou weer lekker in je lijf te laten landen door te voelen en te verbinden zodat jij weer balans hebt in je leven. kunt leven vanuit YIN kracht. En jezelf durft te zijn. Leven vanuit wie jij werkelijk bent en mag zijn”

handen open met olie

Gratis (Y)inzichtsessie

Heb jij als vrouw het gevoel dat je beter in je vel zou kunnen zitten? Heb je handvatten nodig hoe je dit voor jezelf zou kunnen doen? Ik kan je helpen en geef jou in een gesprek van 30 minuten direct 3 super tips die jij direct kunt toepassen.

Belevingen van mijn klanten

“Een afspraak zorgt ervoor dat je weer thuiskomt in je eigen lichaam en geest”

De beleving van Ellen:

Een afspraak bij Tanja zorgt ervoor dat je weer thuiskomt in je eigen lichaam en geest. Doordat ze de ervaring heeft met meerdere vormen (denk aan Voetreflexmassage, Reiki ) past zij dit toe wat resulteert in een mooi moment voor jezelf. Ik kijk alweer uit naar een volgende afspraak!

 

“Met de aanrakingen van Tanja laat ze mij weer voelen en kom ik weer in verbinding met mijzelf”

De beleving van een vrouw die naast haar baan, een gezin, een eigen bedrijf heeft en ook de rol van mantelzorger vervult:

De behandelingen bij Tanja zijn voor mij een heerlijk zelfzorg moment. Even met mijn volledige aandacht naar mijzelf. Omdat ik veel in mijn hoofd kan zitten is het belangrijk om de rest van mijn lichaam niet te vergeten. Met de aanrakingen van Tanja laat ze mij weer voelen dat ik een lichaam heb en kunnen mijn zenuwen en spieren ontspannen, en kom ik weer in verbinding met mijzelf.

Op het moment zelf bepalen we samen waar de aandacht op dat moment nodig is en soms laat ik het ook aan Tanja over. Zij voelt feilloos aan waar mijn behoefte op dat moment ligt. De YIN massages en YIN Yoga van Tanja dragen voor mij bij dat ik mij soepeler kan bewegen, minder pijn in mijn lichaam heb en er meer ontspanning kan zijn. Als dit totaal weg valt ervaar ik dat in mijn lijf en heeft dit uiteindelijk zijn effect op mijn functioneren. Dus ik plan met enige regelmaat mijn zelfzorg moment in.

“Het voelt het iedere keer als een cadeautje”

De beleving van Karin:

Een jaar geleden ben ik tijdens een burn-out bij Dewali terecht gekomen voor een YIN massage. Even een moment voor mezelf en alle spanning en spierknopen weg laten masseren in nek en rug en daarna afsluiten met een heerlijke voetreflexmassage. Mede door de vriendelijke en warme persoonlijkheid van Tanja voelt het iedere keer als een cadeautje.

 

“De nieuwe energie ging weer stromen en bij het navoelen kwam er weer tinteling in mijn zijn”

De beleving van Annet:

Ik laat het aan Tanja over wat mijn lijf nodig heeft, haar handen gaan rustig over mijn lichaam. Tanja begint de YIN massage bij mijn nek en schouders deze voelen stram aan. Niet zo verwonderlijk de laatste tijd heb ik innerlijke zorgen op mijn schouders. Een pad wat ik met ondersteuning van Tanja en Massage & Yin  langzaam beloop en door loslaten nu mooie dingen laat zien. Toch is er nog een klein stukje harte pijn, die plek op de achterzijde van mijn rug. Na een heerlijke rustgevende massage en Reiki sluiten we af met de Yin houding Caterpillar pose. De nieuwe energie ging weer stromen en bij het navoelen kwam er weer tinteling in mijn zijn.

Voel je welkom, ik ont-moet je graag.

Heb jij na het lezen het gevoel dat je beter in je vel zou kunnen zitten? Heb je handvatten nodig hoe je dit voor jezelf zou kunnen doen? Ik nodig je uit om een afspraak te maken. Ik neem dan even telefonisch contact met je op. Dan je je ook direct vragen stellen.

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?