Als Tanja mezelf zijn vanuit innerlijke kracht


“Als Tanja mezelf zijn en vanuit mijn passie delen, aanraken, helen, verbinden, verlichten en ondersteunen”


Mijn naam is Tanja Zwirs-Koelma, geboren in 1968, in Emmeloord. Als kind woonde ik op het voormalig eiland Wieringen en groeide op in een fijn, hecht gezin. In die tijd was ik vaak ziek, kwetsbaar en onzeker.

Op Wieringen ontmoette ik Jack, zijn we getrouwd en is onze zoon geboren. Dit was een heftige tijd waarin zowel onze zoon als ikzelf bijna zijn overleden. Voor mij een bijna dood ervaring die vanaf dat moment mijn leven heeft veranderd. Op energetisch en spiritueel niveau gebeurde er bij mij van alles. Alleen was ik mij daar toen nog niet echt van bewust.

Burn-out

Dit bewustzijn en vooral het voelen is na mijn Burn-out tot ontwikkeling gekomen. Voordat ik echt in deze burn-out terecht kwam heeft mijn lijf zoveel signalen afgegeven die ik niet verstond, niet naar luisterde. Pijn in mijn hele lijf, moe, uitgeblust, concentratieverlies, gevoelloos, slapeloosheid, piekeren en nog veel meer. Altijd zorgen voor een ander, ten koste van mijzelf. Tekort zelfrespect en zelfliefde en uiteindelijk heel ver bij me zelf vandaan.

Mijn eigen zoektocht.

Toen begon mijn eigen zoektocht. Hoe nu verder? Wat wil ik? Waar word ik blij van? Wie ben ik? En hoe goed zorg ik eigenlijk voor mezelf? Het was tijd om een nieuwe weg in te slaan. Het zelf gekozen pad voor hulp: coaching, diverse massages en yin yoga. Ik heb ervaren en geleerd dat de kracht zit in de combinatie. Luisteren, voelen, verbinden en “zijn” vanuit mijn innerlijke natuur. Verbinden met mezelf, mijn emoties en gevoelens. Om dit ook te kunnen delen, te kunnen verbinden door aanraking voelt voor mij als een bevestiging wat mijn lijf al wist: dit voelt goed, dit is mijn pad.

 

28F02C05-A3F5-4D71-859E-BC821D7D5D38-min

Ik loop graag een stukje mee op jouw pad.

Dit pad heeft mij de kennis en ervaring gegeven om nu zelf deze ondersteuning te bieden. Het is dan ook mijn passie om dit pad met mijn kennis en ervaring met jou te delen. Samen op weg waarin jij zelf je pad kiest om de balans te herstellen vanuit jouw innerlijke natuur. Door de krachtige combinatie van YIN massage, YIN yoga en YIN coaching ga jij voelen, verbinden en leren luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. Jouw pad op weg naar YIN kracht, leven vanuit wie jij werkelijk bent en mag zijn.  Ik loop dan ook graag een stukje mee op jouw pad.

Tanja en Dewali

Na mijn Burn-out was het tijd om een nieuwe weg in te slaan. De start van YIN bij Dewali is voor mij de manier geweest om opnieuw te beginnen. Vanuit mijn hart en dichtbij mezelf.

Dewali is afgeleid van “Divali”, het feest van de duizend lichtjes. Divali is gewijd aan Maha Lakshmi, de godin van het licht, de voorspoed, het geluk, het succes, de wijsheid en de welvaart. Bij het Divali feest gaat het om de goede dingen die het kwade overwinnen: het licht wint het van de duisternis, de warmte van de kou, de waarheid van de onwaarheid en de reinheid van de onreinheid. Door al die lichtjes wordt ook het innerlijk van de mensen verlicht. Iedereen krijgt het gevoel met een schone lei opnieuw te kunnen beginnen.

“Dewali verbind mij met mijn eigen YIN pad waarin ik mezelf kan zijn en vanuit mijn passie kan delen, verbinden, verlichten en ondersteunen”

Luister naar het fluisteren van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?