???????????

Soms is het nodig om keuzes te maken, omdat hetgeen op je pad is gekomen niet langer resoneert. Een keuze maken die bij je past, is noodzakelijk, schept duidelijkheid, om weer ruimte te creëren voor verandering. Het is niet altijd makkelijk om keuzes te maken en knopen door te hakken.

Dit geldt ook voor mij.

Als ondernemer investeer je in keuzes die je maakt. Ondernemen is ook durven, in het diepe springen, de gok wagen, kansen zien. Ondernemen is ook reflecteren en evalueren op datgeen je hebt neergezet. De afgelopen tijd heb ik als ondernemer en als Tanja oprecht beleefd, doorleefd, gevoeld en gekozen: waar word ik blij van, wat voed mij en wat niet, wat voelt licht en wat voelt zwaar, kwam ik er langzaam achter dat mijn pad en mijn missie een andere bestemming mag hebben.

Allerlei externe redenen zou ik kunnen aandragen…

En toch….
is vanuit voelen en vanuit weten de echte reden voortgekomen uit mijn vernieuwende reis met Covid eind januari. Wat verandering betekent voor mij, de studio en de praktijk.
Ik heb voor mezelf de knoop doorgehakt en besloten mijn huurcontract voor de yogastudio niet te verlengen en vanaf 1 november 2022 geen groepslessen meer te geven. Een vanuit mijn hart overwogen keuze die mij rust geeft nu ik dit met jou mag delen.

YIN als leefstijl

Ga ik dan geen YIN yoga meer geven? Jazeker wel. Ik ga mij nog meer richten op de persoonlijke begeleiding van vrouwen waarvan Personal YIN therapie een onderdeel is van het Traject Jouw lijf, Jouw thuis. Wellicht ontstaat er een small group YIN therapie, online YIN lessen of XL YIN yoga thema les. Dit zou zo maar kunnen, als ik voel dat dit bij mij past, als ik voel dat dit resoneert.
Voorlopig is de yogastudio nog gewoon open. En gaan we er met elkaar nog een aantal mooie yinne maanden van maken.

Wie weet welke beweging in jou zal ontstaan van waaruit jij keuzes mag en kunt maken. Knopen door kunt hakken om ruimte te creëren voor ???????????.

Liefs Tanja

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Contact opnemen

Stuur mij een mail en ik kom zo snel mogelijk bij u terug!

Wordt verstuurd

©2024 YIN bij Dewali

Algemene Voorwaarden

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?